Мозолчињата на задникот

Здравство И Медицинскиот Видео: Chapter 14 - The Jungle By Upton Sinclair (Март 2019).

Anonim

Поп - чувствителен воспаление локација која ни предизвика многу непријатности. Што може да биде полоши од мозолчиња на задникот? Како резултат на нивното потекло тешко за нас да седи голи пред својот сакан сопруг, да се оди на базен.

Причини за појава на акни на задникот доста. Често воспаление се болни, црвена и нервозни. Такви детали може да предизвика не само сериозни навреденост, но, исто така, доведе до психолошки комплекси и ниска самодоверба.

Ако мозолчиња на задникот се постојан проблем за вас, тогаш треба да преземат итна акција. Тоа не помага чести туширање, скапи креми или лосиони. Мора да го третираат проблемот одговорно и да бараат помош од дерматолог. Пред да проверете некои од факторите кои можат да бидат иритирачки.

Предизвикува воспаление на папата

Треба да се напомене дека проблемот нема да работи само по себе. Не со преземање на акција, да се зголеми само што дополнителни совети на лекарите ќе им помогне. Причини може да вклучуваат воспаление.

Мозолчињата на задникот
Категорија На Медицински Проблеми: Болести